Merle’s Art

Toimitus- ja Palautusehdot

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Verkkokauppa ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla.

Paketin voi myös noutaa sopimuksen mukaan osoitteesta Urheilukatu 38 A 21, Helsinki. Valitsethan tällöin kassalla toimitustavaksi “nouto” ja otat pikimmiten yhteyttä merlesart123@gmail.com noudon sopimiseksi.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautuskäytäntö

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan merlesart@gmail.com ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksun palautusta varten.

Palautukset

Palautettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia, ja ne tulee postittaa viipymättä tai viimeistään 14 vuorokauden aikana palautusilmoituksen lähetyksestä. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten. Palautettavat tuotteet tulee pakata hyvin. Palautuksesta aiheutuvat postituskustannukset jää asiakkaan maksettaviksi.

Jos tuotetta on käytetty, pidätetään oikeus laskuttaa arvonalennuksesta. Maksamasi suoritus palautetaan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, lukuun ottamatta ylimääräisiä kustannuksia, jotka ovat aiheutuneet valitsemastasi muusta kuin verkkokaupan tarjoamasta edullisimmasta vakiotoimitustavasta. Verkkokauppa voi pidättäytyä maksun palautuksesta, kunnes tuotteet ovat palautuneet. Suoritus palautetaan tilisiirtona.

Palautusosoite:
Merle Soolo

Urheilukatu 38 A 21

00250 Helsinki

Noutamattomasta paketista veloitetaan 14,90 euroa. Tämä kattaa kuljetusmaksut sekä verkkokaupalle aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, noudathan paketin ja teet palautuksen.

Tilaustyöt

Tilauksesta tehdyistä yksilöllisesti suunnitelluista tuotteista maksetaan 50% etukäteen ja loput 50% kun tuote on valmis. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Maksulla vahvistetaan samalla tehty tilaus.

Myös yli 100€ maksavista tilauksista maksetaan 50% tuotteen hinnasta etukäteen tilauksen vahvistamiseksi.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse: merlesart123@gmail.com.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Scroll to Top