Merle’s Art

Asiakaskokemuksia

Merle on upea ja herkkä taiteilija. Hänen ohjauksessaan kuka tahansa pääsee luomaan juuri itsensä näköisiä töitä, kunhan itse uskaltaa ylittää omat estonsa. Olen itse tehnyt lahjan puolisolleni Merlen avustuksella. Minulla on kunnia saada omistaa hänen taidettaan, jotka kuvastavat minulle tärkeitä aiheita. Maalaukset pureutuvat suoraan sydämeen. Maailmalla palkittu taiteilija unohtaa usein arvonsa. Merlen ainutlaatuinen taide kuvastaa ihmisen sisintä kauneimmalla mahdollisella tavalla. Vahvat ja voimakkaat värit kertovat tunteista ja niiden sallittavuudesta. Viimeisin hankintani on vuosia hartaasti toivottu ja maailmalla mainettaan kasvattanut upea myrskyinen meri, joka pysäyttää katsojansa joka kerta. Nyt tulevaisuudessa saamme ihailla sen tunteellisuutta ja raivokkuutta omassa kodissamme. Voin aidosti suositella Merleä kurssin ohjaajana, jopa yksityisohjaus on toteutunut. Lisäksi uskon aidosti hänen nimensä ja taiteen arvon kasvavan tulevien vuosien aikana.
Merle Soolon akryylimaalaus. Vaaleanpunainen kukka harmaalla taustalla. Teoksen nimi Toive.
Vera
Tyytyväinen asiakas
Ihastuin Merlen epoksitaiteeseen maalaustaiteen ohella ja nähtyäni upeat lasinlauset, jotka muistuttivat pudonneita kukan terälehtiä, en saanut niitä enää mielestäni. Kotonamme käy paljon vieraita ja nämä käyttötavarat ovat kovassa käytössä. Pidän uniikeista esineistä ja kädentaidon jäljestä. Tilasin Merleltä iki-ihanat lasinaluset ja ne olivat juuri sellaiset kuin halusinkin. Suosittelen lämpimästi tilaamaan rohkeasti Merle's World:sta tuotteita, jotka sopivat omaan kotiin. Palvelu on erittäin ystävällistä ja lämminhenkistä sekä toiveita kuunnellaan tarkalla korvalla. Merle on upea taiteilija ja loistava käden taitaja.
Epoksi lasinaluset, 3 kappaletta. Musta ja vaaleanpunainen, kultareunukset..
Mia
Kukkien terälehdet
Tilasimme Merleltä melkoisen haasteen eli olohuoneen pöydän, joka kuvaa merta ja meren rantaa. Asumme meren äärellä, mutta merta ei asunnostamme näe, kuin kurkkaamalla, eli toiveena oli korjata ko. puute. Annoimme puolivillaiset ohjeet, jotka Merle toteutti upeasti ja ylitti toiveemme. Meillä on nyt ”olohuoneen koruna pöytä”, jonka alareuna alkaa rantahietikosta, jatkuu rantaveteen ja syvemmälle mereen. Pöydässä on upeita yksityiskohtia: meren kuohua, upeita värejä, heijastuksia, hiekkaa, kiviä, oksia ja jopa simpukan kuoria. Valaistuksen mukaan pöytä heijastaa valoa eri tavalla – eli pöydän värit ja koriste-elementit muuntuvat valaistuksen mukaan. Läpikuultava pöytä on lisäksi todella siro kaluste. Meri-pöytämme on pyöreä muodoltaan, halkaisijaltaan 60 cm ja kevyt siirtää tarpeen mukaan. Pöytä on niin kaunis, että sen kantta katselee levollisin mielin. On sanomattakin selvää, ettei moista korua peitetä pöytäliinalla, tai sen päälle aseteta kukkaruukkua. Merle lupasi, että pöydän pinta kestää 200 astetta, mutta emme aio kokeilla. Sen sijaan tilaamme Merleltä ko. pöytään sopivat lasin aluset, ja luotamme hänen näkemykseensä niiden valmistuksessa. Lasin aluset tulevat varmasti sopimaan pöytään hienosti, eivätkä peitä pöydän upeaa kantta. Suosittelemme lämpimästi Merlen taiteellista osaamista ja ammattitaitoa. Me saimme uniikin, toiveidemme mukaisen pöydän, joka kuin taulu.
Sari ja Pekka
Meri-pöytä
Scroll to Top