Merle’s Art

Galleria

Epoksitaide

Intohimoni maalaamiseen yhdistettynä rakkauteni sisustussuunnitteluun inspiroi minua luomaan ylellistä taidetta, jossa on modernia vetovoimaa. Maalaustaiteen lisäksi teen toiminnallisia taideteoksia epoksihartsista. Epoksivärien leikki erilaisilla pinnoilla on suorastaan meditatiivista katsottavaa.

Näitä tuotteita ovat mm. tarjoilulaudat, lasinaluset, tarjottimet, kellot, pöydät jne. jne. Lisäksi muokkaan vanhoja huonekaluja, kuten pöydät, pikkukaapit, jne. Kaikki hartsiluomukseni ovat käsin tehtyjä ja uniikkeja. 

Käytän korkealaatuisia pigmenttejä, musteita, kiteitä, luonnonmateriaaleja (simpukat, kasvit, hiekka), lasimurskaa, timanttipulveria, sekä muita materiaaleja. Kaikissa tarjottimissa, kulhoissa ja lasinalusissa on käytetty elintarviketurvallista epoksia.

Koska yksilölliset maut vaihtelevat, räätälöin jokaisen projektin tilaajan tyyliin sopivaksi. Voit valita oman väripalettisi, koon ja muodon sen mukaan, millaisen tunnelman haluat tulevaan työhön tilata.

Tässä ohessa on otanta epoksitöitä nähtävillä. Lisää teoksia löytyy verkkokaupasta.

Maalaustaide

Olen itseoppinut taiteilija. Aloitin lyijykynäpiirustuksilla omaksi ilokseni vapaa-ajan harrastuksena. Hiljalleen ystävät alkoivat pyytämään minulta teoksia.

Muutama vuosi myöhemmin kokeilin ystävän kehoituksesta kuivapastelliliituja. Pidin niiden monikäyttöisyydestä ja hennosta jäljestä.

Akryylimaalauksen aloitin YouTube -videoiden avulla. Askel askeleelta opettelin viimein myös niillä maalaamista. Lopulta mieheni kannusti minua maalaamaan myös öljyväreillä. Viimein uskaltauduin myös öljyvärien maailmaan ja lähdin opiskelemaan Avoimeen Taidekouluun. Sieltä sain paljon hyvää opetusta, erinomaisia vinkkejä, osaamista ja monta uutta ystävää.

Tässä ohessa on otanta teoksia nähtävillä. Lisää taidetta löytyy verkkokaupasta.

Scroll to Top