Merle’s Art

Merle Soolo, taiteilija työhuoneessa.

Minä Taiteilijana

Hei!

Olen Merle Soolo. Syntynyt Virossa, mutta nykyisin Suomessa asuva taiteilija.

Noin vuonna 2012 innostuin piirtämisestä, joka hiljalleen vaihtui maalaamiseen. Kipinä oman taiteen luomiseen syttyi vuonna 2017, eikä ole sen jälkeen sammunut, vaan roihuaa entistä suuremmalla liekillä. Haluan maalausteni kautta välittää ihmisille elämän kauniita hetkiä ja toivoa paremmasta.

Intohimoni maalaamiseen yhdistettynä rakkauteni sisustussuunnitteluun inspiroi minua luomaan ylellisiä toiminnallisia taideteoksia, joissa on modernia vetovoimaa. Vuonna 2019 löysin siten maalaamisen rinnalle uuden tavan luoda uutta – epoksihartsitaiteen.

Nautin epoksitaiteen tekemisestä ja sen monipuolisuudesta. Värien ja materiaalien leikki työstettävällä pinnalla on suorastaan meditaatiivista katsottavaa.

Valmistan sisustusesineiksi sopivia epoksitaidetuotteita, kuten: tarjoilualustoja, lasinalusia, tarjottimia, kelloja, pöytätasoja jne.
Lisäksi muokkaan vanhoja huonekaluja, kuten pöytiä ja pikkukaappeja epoksipinnoitteilla. Myös suuremmat pinnat voidaan työstää epoksipinnoitteilla, kuten keittiöiden ja kylpyhuoneiden välitilat sekä työtasot. 

Järjestän myös verkkokoulutusta liittyen epoksitöiden tekoon. Seuraa ilmoittelua tällä sivustolla sekä facebookissa ja instagramissa. Lämpimästi tervetuloa kurssille.

Taiteilijan omakuva rannalla koiran kanssa.

Toivottavasti rakkaus ja intohimoni luovaan työhön välittyy myös sinulle taiteeni ja tuotteideni kautta, ja löydät sivustoiltani jotain mielenkiintoista, houkuttelevaa tai toivoa antavaa.

Tutustu taiteeseeni sivustoilla olevan gallerian kautta ja ota yhteyttä sekä kysy lisää. Työskentelyäni voit seurata myös instagramin ja facebookin kautta.

Aurinkoa päivääsi!  
– Merle

Näyttelyt ja palkinnot

Näyttelyt

 • Milano 17-31.12.2019
 • Milano 24.1 – 14.2.2020
 • Rooma 30.12.2019 – 30.4.2020
 • Milano 28.2 – 20.3.2020
 • NYC 2020
 • Lontoo 2020
 • M.A.D.S Milano + Fuerteventura  28.7-3.8.2022
  Näyttelyn sivuille tästä linkistä
 • Helsinki, Suomen Taiteilijat ry, 54. Vuosinäyttely 9.-28.8.2022
 • Paris 2022

Palkinnot

 • International Prize Leonardo da Vinci, 2020
 • International Prize Frida Kahlo, 2020
 • Inernational Prize Raffaello & Canova, 2020
 • International Prize Paris, 2022
Previous
Next
Maria-Cristina Bianchi, M.A.D.S. Milano
Maria-Cristina Bianchi, M.A.D.S. Milano

”Romantic artist Merle Soolo with her 3 amazing artworks at @madsmilano

If paintings could be explained and translated into words, there would be no need to paint them.
(Paul Courbet)”
#artecontemporanea #milano #cristinabianchiartcurator #italy

Deep Space, Merle Soolo, näyttelykatalogikuva

Referenssejä

Merle on upea ja herkkä taiteilija. Hänen ohjauksessaan kuka tahansa pääsee luomaan juuri itsensä näköisiä töitä, kunhan itse uskaltaa ylittää omat estonsa. Olen itse tehnyt lahjan puolisolleni Merlen avustuksella. Minulla on kunnia saada omistaa hänen taidettaan, jotka kuvastavat minulle tärkeitä aiheita. Maalaukset pureutuvat suoraan sydämeen. Maailmalla palkittu taiteilija unohtaa usein arvonsa. Merlen ainutlaatuinen taide kuvastaa ihmisen sisintä kauneimmalla mahdollisella tavalla. Vahvat ja voimakkaat värit kertovat tunteista ja niiden sallittavuudesta. Viimeisin hankintani on vuosia hartaasti toivottu ja maailmalla mainettaan kasvattanut upea myrskyinen meri, joka pysäyttää katsojansa joka kerta. Nyt tulevaisuudessa saamme ihailla sen tunteellisuutta ja raivokkuutta omassa kodissamme. Voin aidosti suositella Merleä kurssin ohjaajana, jopa yksityisohjaus on toteutunut. Lisäksi uskon aidosti hänen nimensä ja taiteen arvon kasvavan tulevien vuosien aikana.
Merle Soolon akryylimaalaus. Vaaleanpunainen kukka harmaalla taustalla. Teoksen nimi Toive.
Vera
Tyytyväinen asiakas
Ihastuin Merlen epoksitaiteeseen maalaustaiteen ohella ja nähtyäni upeat lasinlauset, jotka muistuttivat pudonneita kukan terälehtiä, en saanut niitä enää mielestäni. Kotonamme käy paljon vieraita ja nämä käyttötavarat ovat kovassa käytössä. Pidän uniikeista esineistä ja kädentaidon jäljestä. Tilasin Merleltä iki-ihanat lasinaluset ja ne olivat juuri sellaiset kuin halusinkin. Suosittelen lämpimästi tilaamaan rohkeasti Merle's World:sta tuotteita, jotka sopivat omaan kotiin. Palvelu on erittäin ystävällistä ja lämminhenkistä sekä toiveita kuunnellaan tarkalla korvalla. Merle on upea taiteilija ja loistava käden taitaja.
Epoksi lasinaluset, 3 kappaletta. Musta ja vaaleanpunainen, kultareunukset..
Mia
Kukkien terälehdet
Scroll to Top